Početna/Apartmanske kuće/Kuća 5 – Zvonimirova 123c

Apartmanska kuća 5

Apartmani Crneković, Zvonimirova 123c, Baška

Kuća se nalazi blizu centra – 100 m, 150 m od mora, do prve trgovine i restorana je samo 50 m. Kuća ima 9 apartmana, svaki ima svoj parking. Svi apartmani su s 2 spavaće sobe i kaučem u dnevnom boravku, za 4 odrasle osobe ili obitelj s troje manje djece (do 12 godina).

Svi apartmani imaju terasu ili balkon, stol i stolice za sjedenje. Apartmani na 1. i 2. katu imaju balkone sa panoramom, apartmani u prizemlju imaju terase te izlazak na dvorište sa grilom i namještajem za sjedenje.

Svi apartmani su opremljeni sa: SAT TV, WIFI, klima, sef. Kuhinja sa frižiderom i ledenicom, posuđem i priborom za jelo, kuhalom za vodu, kafe mašinom, indukcijskim štednjakom ili staklo-keramičkom pločom s dva mjesta za kuhanje, mikrovalnom. Kupaonica / WC s tušem i sušilom za kosu.

Ručnici i kuhinjske krpe mijenjaju se nakon 3 dana za boravke dulje od 4 dana, a posteljina + ručnici svakih 7 dana za boravke dulje od 8 dana. Gostima je jošna upitna raspolaganju – dječji kreveti i dječja stolica. U ponudi je i korištenje usluga pranja i sušenja veša, što se dodatnih naplaćuje.

Pregled apartmana

Apartman 1

Apartman 2

Apartman 3

Apartman 4

Apartman 5

Apartman 6

Apartment 7

Apartment 8

Apartment 9

KONTAKT I REZERVACIJE!
LOKACIJE
O BAŠKI