Apartman 4

Zarok 25, Baška

O kući

Kuća se nalazi na uzvisini, 150 m od mora, do centra je oko 1500 m, do prve trgovine i restorana je 250 m. Kuća ima 9 apartmana, svaki ima svoj parking, apartmani su s 1 spavaćom sobom i kaučem u dnevnom boravku, za 2 do 3 odrasle osobe ili obitelj s dvoje manje djece (do 12 godina).

Svi apartmani imaju terasu ili balkon, stol i stolice za sjedenje, osim apartmana 5 i 8 koji imaju male balkone. Apartmani na 1. i 2. katu imaju prekrasan pogled na more sa panoramom , apartmani u prizemlju imaju velike terase te izlazak na prostrano dvorište sa vrtnim paviljonom sa 2 grila i namještajem za sjedenje.

Svi apartmani su opremljeni sa: SAT TV, WIFI, klima, sef. Kuhinja sa frižiderom i ledenicom, posuđem i priborom za jelo, kuhalom za vodu, kafe mašinom, indukcijskim štednjakom ili staklo-keramičkom pločom s dva mjesta za kuhanje, mikrovalnom. Kupaonica / WC s tušem i sušilom za kosu.

Ručnici i kuhinjske krpe mijenjaju se nakon 3 dana za boravke dulje od 4 dana, a posteljina + ručnici svakih 7 dana za boravke dulje od 8 dana. Gostima je jošna upitna raspolaganju – dječji kreveti i dječja stolica. U ponudi je i korištenje usluga pranja i sušenja veša, što se dodatnih naplaćuje.

Pregled apartmana

Apartman 1

Apartman 2

Apartman 3

Apartman 4

Apartman 5

Apartman 6

Apartman 7

Apartman 8

Apartman 9

KONTAKT
LOKACIJE
O BAŠKI