Apartman 2

Zvonimirova 123b, Baška

O kući

Kuća se nalazi blizu centra – 100 m, 150 m od mora, do prve trgovine i restorana je samo 50 m. Kuća ima 6 apartmana, svaki sa vlastitim parkingom. 3 apartmana su s 2 spavaće sobe i kaučem u dnevnom boravku, za 4 odrasle osobe ili obitelj s troje manje djece (do 12 godina), 3 apartmana su s 3 spavaće sobe i 2 kupatila/WC, kaučem u dnevnom boravku, za 6 odraslih osoba ili 2 obitelji s troje manje djece (do 12 godina).

Svi apartmani imaju terasu ili balkon, stol i stolice. Apartmani na 1. i 2. katu imaju balkone sa panoramom , apartmani u prizemlju imaju terase te izlazak na dvorište sa sa grilom i namještajem za sjedenje.

Svi apartmani su opremljeni sa: SAT TV, WIFI, klima, sef. Kuhinja sa frižiderom i ledenicom, posuđem i priborom za jelo, kuhalom za vodu, kafe mašinom, indukcijskim štednjakom ili staklo-keramičkom pločom s dva mjesta za kuhanje, mikrovalnom. Kupaonica / WC s tušem i sušilom za kosu.

Ručnici i kuhinjske krpe mijenjaju se nakon 3 dana za boravke dulje od 4 dana, a posteljina + ručnici svakih 7 dana za boravke dulje od 8 dana. Gostima je jošna upitna raspolaganju – dječji kreveti i dječja stolica. U ponudi je i korištenje usluga pranja i sušenja veša, što se dodatnih naplaćuje. Kućni ljubimci – samo na upit!

Pregled apartmana

Apartman 1

Apartman 2

Apartman 3

Apartman 4

Apartman 5

Apartman 6

KONTAKT
LOKACIJE
O BAŠKI