Apartman H1

Kralja Tomislava 8a, Baška

O kući

Kuća se nalazi u centralnom dijelu Baške, – 150 m od centra, 200 m od mora, do prve trgovine i restorana je samo 150 m. Kuća ima 11 apartmana, svaki ima svoj parking. 6 apartmana su s 2 spavaće sobe i kaučem u dnevnom boravku, za 4 odrasle osobe ili obitelj s troje manje djece (do 12 godina), 5 apartmana su s 1 spavaćom sobom i kaučem u dnevnom boravku, za 3 odrasle osobe ili obitelj s dvoje manje djece (do 12 godina). Kuća se nalazi na brežulju u centru mjesta na samom križanju između starog i novog dijela grada gotovo svi apartmani imaju prekrasan panoramski pogled na more, luku i stari dio grada.

Svi apartmani imaju terasu ili balkon, stol i stolice za sjedenje. Apartmani na 1. i 2. katu imaju balkone sa panoramom, apartmani u prizemlju imaju terase te izlazak na dvorište sa vrtnim paviljonom sa 2 grila i namještajem za sjedenje.

Svi apartmani su opremljeni sa: SAT TV, WIFI, klima, sef. Kuhinja sa frižiderom i ledenicom, posuđem i priborom za jelo, kuhalom za vodu, kafe mašinom, indukcijskim štednjakom ili staklo-keramičkom pločom s dva mjesta za kuhanje, mikrovalnom. Kupaonica / WC s tušem i sušilom za kosu.

Ručnici i kuhinjske krpe mijenjaju se nakon 3 dana za boravke dulje od 4 dana, a posteljina + ručnici svakih 7 dana za boravke dulje od 8 dana. Gostima je jošna upitna raspolaganju – dječji kreveti i dječja stolica. U ponudi je i korištenje usluga pranja i sušenja veša, što se dodatnih naplaćuje.

Pregled apartmana – Objekt “H”

Apartman 1

Apartman 2

Apartman 3

Apartman 4

Apartman 5

Apartman 6

Apartman 7

Apartman 8

Apartman 9

Apartman 10

Apartman 11

KONTAKT
LOKACIJE
O BAŠKI